icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

    În scopul dezvoltării competențelor academice și a pasiunii pentru cunoaștere, Universitatea de Stat „Aleco Russo” din Bălți a fost gazda unei serii de evenimente remarcabile în lunile martie și aprilie. Într-o atmosferă plină de energie și competiție, elevii din clasele IX-XII s-au întrecut în provocările matematicii, informaticii și fizicii. Concursurile au fost mai mult decât simple teste de cunoștințe; ele au reprezentat o oportunitate de a celebra talentul și devotamentul elevilor față de domeniile academice.

    Cu un spirit de competiție și determinare, elevii din raionul Fălești s-au alăturat acestei experiențe educative excepționale. Rezultatele lor strălucitoare au confirmat nu doar aptitudinile, ci și angajamentul lor față de învățare și dezvoltare personală.

    Pentru rezultatele obținute exprimăm sincere felicitări atât elevilor, cât și cadrelor didactice care i-au îndrumat și i-au inspirat pe această cale a cunoașterii. Munca lor asiduă și devotamentul față de evoluția în învățare merită recunoaștere și admirație. Galerie foto.

index1

  Felicitări, dragi elevi, pentru că ați demonstrat că nu există limite pentru realizările voastre!

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI