TRANSDISCIPLINARITATEA este pilonul de bază pentru educația de azi și, mai ales, pentru educația viitorului … 

  La data de 08 mai 2024, a avut loc  seminarul raional cu profesorii de Limbă și literatură română, cu genericul: ,,Curriculumul Național la disciplina școlară  LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ  în contextul  inter-, transdisciplinarității”  pe care l-a găzduit  IP LT ,,I.Creangă” din or. Fălești.
  În cadrul seminarului, participanții  și-au actualizat cunoștințele despre transdisciplinaritate, au fost inițiați  despre dezvoltarea curriculară propusă de MEC și și-au îmbogățit experiența prin  diseminarea bunelor practice de către colegele Aliona Lungu, profesoară în IP LT ,, I.Creangă” și Tatiana Grușca, profesoară în IP LT  ,,M.Eminescu”.
  Apoi au savurat un produs transdisciplinar, realizat în cadrul modulului OAMENI și DESTINE (clasa a VII-a, conform Curricula 2019 la limba și literatura română).
  Acest produs a fost realizat în echipă de profesorii din instituția gazdă, or, TRANSDISCIPLINARITATEA înseamnă lucrul în ECHIPĂ, căci anume  în ECHIPĂ se fac lucruri cu adevărat valoroase!!!
  Seminarul a avut ca obiectiv motivarea profesorilor de LLRO   să lucreze  în context transdisciplinar.
  Direcția Generală Educație și Cultură aduce mulțumiri instituției  gazdă  și tuturor celor care au pus umărul la buna desfășurare a seminarului!
  Cu mare drag, le mulțumim  copiilor  care, chiar dacă sunt în vacanță, au binevenit să participe la  eveniment și să aducă  în fața spectatorilor niște adevăruri durute  din trăirile copiilor de azi! Galerie foto.
   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI