La data de 01.05.2024, conform  graficului de desfăşurare a Spartachiadei raionale între instituțiile de învăţământ, au avut loc competiții sportive raionale de mini-fotbal ,,Guguţă”, anul naşterii 2012-2013. La competiții s-au prezentat 13 echipe din instituțiile de învățământ din raion, conform ofertelor prezentate 130 elevi. În cadrul competiţiei, copiii de clasele a IV-a,  a V-a au demonstrat abilităţi fotbalistice, o bună pregătire fizică şi tactică. În etapa finală s-au întâlnit 3 echipe, clasamentul final fiind:

Locul I – IPLT ,,M. Eminescu” or. Fălești
Locul II – Gimnaziul Albinețul Vechi
Locul III – IPLT ,,A. Pușkin” or. Fălești
MENȚIUNE – IP Gimnaziul ,,V. Alecsandri” s. Scumpia.

 Echipele plasate pe primele patru locuri au fost decorate cu cupe şi diplome sportive.DGEC Fălești inclusiv specialistul principal DMCFPC, Ion Perdevară, aduce mulțumiri profesorilor și echipelor pentru participare activă, colegiului de arbitri pentru competență și corectitudine, gazdelor pentru ospitalitate.

Succes echipei din IPLT ,,M. Eminescu” or. Fălești, la etapa a III-a Regiunea  ,,NORD’’ care se va desfășura la data de 17.05.2024 pe stadionul orășănesc  ,,Spicul’’. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI