Messenger creation 90c99306 fdde 434e ba19 eb5a68a5d20fSub titlul "CRED în MISIUNEA EDUCAȚIEI", pe data de 08.05.2024, s-a desfășurat un eveniment comunitar deosebit în Instituția Publică Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" din orașul Edineț. La acest eveniment au participat  și profesorii de chimie și biologie din  raionul nostru.

În cadrul acestei întâlniri, profesorii au avut oportunitatea de a efectua o vizită de lucru și de a participa la ateliere tematice în domeniul chimiei și STEM în criminalistică. Aceste activități au oferit profesorilor posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a împărtăși experiențe relevante pentru activitatea lor didactică, contribuind astfel la dezvoltarea continuă și promovarea unei educații de calitate în aceste domenii.

Prin activitățile practice din cadrul atelierelor, s-a creat o oportunitate unică de a stimula curiozitatea, inteligența și pasiunea pentru cercetare și investigație. Această experiență va contribui la îmbogățirea procesului de învățare și predare în școlile noastre, facilitând o mai bună înțelegere a subiectelor complexe din biologie, chimie și științe în general.

Felicitări echipei de organizare pentru succesul evenimentului, iar profesorilor noștri le mulțumim pentru participare și implicare! Suntem mândri de eforturile lor de a se perfecționa și de a aduce cele mai bune practici în instituțiile noastre din întregul raion! Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI