Ministerul Educației și Cercetării  informează despre oportunități  de realizare a studiilor în Slovacia. 
Informația detaliata la subiect poate fi accesata la urmatorul link


Aplicatiile on-line pot fi transmise  de fiecare candidat  accesând:  https://www.vladnestipendia.sk/en/application

  Ministerul Educației și Cercetării informează despre lansarea ediției a VIII-a a Concursului în domeniul proprietății intelectuale pentru elevi.

  Scopul competiției este creșterea nivelului de cunoștințe în domeniul proprietății intelectuale, formarea și consolidarea abilităților de inovare și creativitate ale tinerilor, sensibilizarea acestora asupra fenomenelor negative de contrafacere și piraterie, dezvoltarea aptitudinilor și spiritului competitiv, dar și a calităților intelectuale ale tinerilor.

Concursului național „ABC-ul drumului în siguranță”.

 

ZIUA UȘILOR DESCHISE USEFS 2024

ATENȚIE!

Desenele vor fi prezentate până 29 martie 2024, DGEC Fălești, biroul 103.

Programul de Formare a Formatorilor WWW.EDUCATIEINTERACTIVA.MD CA INSTRUMENT DE DEZVOLTARE A GÂNDIRII CRITICE LA ELEVI” (60 de ore), care se va desfășura în regim online, prin intermediul paginii de Facebook „Educație Online” în perioada 20 februarie - 31 martie, 2024.

 

   Universitatea de Stat din Moldova organizează, tradițional, evenimentul ,,Student USM pentru o zi!” în care deschide larg ușile pentru toți absolvenții liceelor din Republica Moldova. Astfel, în data de 26, 27, 28, 29 februarie și 4 martie, elevii din Republică, vor avea posibilitatea de a se informa despre oportunităţile educaționale, relaționând cu reprezentanţii facultăţilor, adițional pot beneficia de o consiliere în carieră, fapt ce va contribui la determinarea unui traseu educațional reușit.

  Cu susținerea MEC, remitem această scrisoare de notificare, despre lansarea activităților Corpului Păcii în Moldova de identificare a instituțiilor de învățământ care vor colabora cu viitorii voluntari ai Corpului Păcii în anul școlar 2024-2025 și 2025-2026 în cadrul Programului Predarea Limbii Engleze și Programului Educație pentru Sănătate.

 

PPT

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI