icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
  ,,Dreptul la educație a copiilor din comunitate ", a fost subiectul atelierului de lucru, desfășurat la data de 11.03. 2021, cu managerii Instituțiilor de educație timpurie și educatorii din raion.
   Responsabili de desfășurarea atelierului au fost:Adela Ţuţuianu, Mihaela Vrînceanu , specialist principal DMCFPC și , pedagog, șef adjunct SAP .
 
  Scopul activității a fost de a forma competențe de argumentare a dreptului la educație a copiilor din comunitate, de identificare a partenerilor pentru realizarea incluziunii socio- educaționale a tuturor copiilor , să prezinte soluții în depășirea barierelor existente la nivel de comunitate și utilizarea corectă a termenologiei în domeniul incluziunii .
  Participanții au împărtășit experiențe concrete ce au fost soluționate la nivelul instituției ,implicând APL nivelul I , părinți, medicină , SAP... , identificarea precoce și conlucrarea în echipă au adus rezultate îmbucurătoare în integrarea copiilor în comunitate.
  Mulțumim partenerilor de activitate pentru participare și implicare, șirul acestor activități vor continua. Galerie foto.
   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI