icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

    La data de 5 aprilie, juriul concursului „Călători în Dimensiunea Fizicii” pentru secțiunea a III-a  „Fizica în acțiune” a avut o misiune deloc ușoară: să identifice cele mai bune Produse STEM/STEAM.

    În această secțiune a concursului, 61 de elevi din clasele a VI-a - a IX-a din 12 instituții a raionului Fălești și-au pus imaginația și abilitățile la lucru, creând 49 de produse extraordinare.

    Elevii au demonstrat prin produsele lor o varietate de calități esențiale, inclusiv creativitate, relevanță, impact și aplicabilitate. Fiecare creație a reflectat un angajament profund față de învățarea activă și explorarea fizicii într-un mod inovator și captivant.

    Astăzi, avem onoarea să vă prezentăm ultimele rezultate pline de inspirație a concursului.

    Facem cunoștință cu cei mai curajoși elevi care iubesc fizica și cu profesorii care i-au îndrumat pe acești tineri cercetători către excelență.

    Mulțumim cadrelor didactice pentru dedicarea și eforturile lor în ghidarea acestor elevi, motivându-i și încurajându-i pe parcursul întregului proces de participare la concurs. Fără susținerea lor neobosită, succesul acestui eveniment nu ar fi fost posibil.

    Lucrările elevilor din cadrul celor 4 secțiuni ale concursului vor putea fi admirate în broșura digitală „Fizica prin ochii copiilor”, ce va fi publicată mai târziu. Această broșură va oferi o platformă de inspirație și împărtășire a creativității și pasiunii pentru fizică manifestate de către tinerii noștri cercetători.

    Să aplaudăm împreună realizările lor remarcabile și să ne inspirăm de la această generație tânără de exploratori ai științei! Galerie foto.

REZULTATE

 

Inga Bînzari, specialistă în cadrul DGEC Fălești,
profesoară de fizică IP Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI