icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

„Învățarea nu epuizează niciodată mintea.” 

                                                    Leonardo da Vinci

         Dragi participanți, profesori și membri ai comunității educaționale.

    Într-o zi deosebită, 13 aprilie 2024, s-a desfășurat ultima etapă a concursului în cadrul Olimpiadelor Școlare Raionale la disciplinele Științe și Educație Fizică. A fost un concurs în care am promovat excelența academică și un stil de viață sănătos, prin intermediul unor competiții ce au acoperit domenii precum fizica, chimia, biologia și educația fizică.

    Elevii din gimnazii și licee s-au implicat cu pasiune și determinare, demonstrându-și cunoștințele și abilitățile într-un spectru variat de discipline științifice și sportive. Eforturile lor au fost pe deplin apreciate și recunoscute de către membrii Juriului, iar în urma evaluării probelor teoretice, practice și sportive, s-au stabilit premianții. Galerie foto.

index1
 

      În numele Direcției Generale Educație și Cultură, dorim să transmitem sincere felicitări tuturor câștigătorilor, dar și celor care au participat la acest eveniment, pentru dedicația lor și pentru performanțele remarcabile obținute. Fiecare elev și profesor implicat a adus o contribuție valoroasă la succesul acestor competiții.

      De asemenea, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de toți cei implicați în organizarea și desfășurarea olimpiadelor școlare. Managerii școlari, cadrele didactice, părinții și partenerii locali au fost pilonii fundamentali ai acestei olimpiade, iar fără sprijinul și dedicarea lor neîncetată, realizarea acestei concursuri nu ar fi fost posibilă.

Cu gratitudine, Consiliul Raional de Coordonare

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI