Concursului Național de creație literară și artistică „Scrisori de mai” ediția a VIII-a, 2023

 

  În baza acordului de colaborare între DGEC Fălești și IP LT „M.Eminescu”, or. Fălești, care prevede desfășurarea Proiectului-Concurs de cărți digitale „Tezaurul Artei Naționale”, în baza Regulamentului de organizarea și desfășurarea a Regulamentului  Proiectului-Concurs de cărți digitale „Tezaurul Artei Naționale”, DGEC Fălești în colaborare cu  IP LT „M.Eminescu”, or. Fălești anunță desfășurarea Proiectului-Concurs în perioada 20.02.2023-26.03.2023.

Anexă

 

Banner ConcursElevi 2022 final1 01

REGULAMENT

flyer 20220307112841

Stimați manageri,
Vă comunicăm despre faptul că a fost lansată perioada înscrierilor la Concursul Național de Științe și Inginerie „Mold SEF” 2022.

mapa

 
 
  În perioada 01 decembrie 2021 - 25 martie 2022 se organizează  Concursul Național de Eseuri Criminologice cu genericul „Tineretul pentru o Moldovă fără violență, corupție și crimă organizată”.
Atașat, găsiți informația despre organizarea acestui concurs.
Pentru expedierea ofertei de participare, folosiți varianta word a formularului de participare atașat.

mapa

 
Vă urăm succese!

Participă la proiectul „Toți diferiți, toți egali”

Ai între 7 și 10 ani?
Ești curios/curioasă să afli mai multe despre diversitate?
Îți dorești să participi la activități interactive?

Dacă ai răspuns cu 3 de „Da”, te invităm să aplici la proiect și să transmiți lumii întregi un mesaj pro toleranță!

  Asociația Presei Independente (API) a lansat concursul național „Buna guvernare pentru fiecare. Implică-te!”, destinat elevilor claselor a VIII-XII de la gimnaziile și liceele din țară, care vor transmite texte, imagini și clipuri video de promovare a principiilor bunei guvernări și a implicării în viața comunității.

  Va indemnam sa depuneti dosarele pana la date de 15 iunie 2021. Detalii vedeti accesand linkul: http://www.api.md/news/view/ro-api-lanseaza-un-nou-concurs-pentru-elevi-si-eleve-buna-guvernare-pentru-fiecare-implica-te-2508

   
Copyright © 2023 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI