icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  În cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului (13-17 noiembrie), Yep!Moldova organizează ediția a 3-a Școlii de antreprenoriat „Startup 101", dedicată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani.

  În acest an cât se dorește ca mai mulți copii să aibă acces la educație antreprenorială și să se conecteze cu persoane care au reușit în acest domeniu, să preia din experiența lor, să învețe din succese și din greșeli.

  Scopul școlii „Startup 101" este cultivarea gândirii antreprenoriale și creșterea gradului de independență financiară prin monetizarea talentelor tinerilor. 

Detalii despre program:
• Perioada: 13-17 noiembrie, 2023
• Public țintă: Elevi cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani
• Durata: 5 zile
• Organizare: Online
• Gratuit

  În cele 5 zile din program elevii vor avea ocazia să învețe despre afaceri, inovație, și dezvoltarea de produse sau servicii, toate într-un mediu prietenos și interactiv, împreună cu 10+ traineri și antreprenori de succes (Tal Catran - mentor (Israel), Ruslan Cojocaru - fondator Tucano, Vlada Mardari - prezentatoare TV, Dima Albot - fondatorul startup-ului City Farm, Cristian Frunze, tânăr antreprenor de 18 ani, Viorica Cerbușca - fondatoare Yep!Moldova / directoare Artcor etc.).

Înregistrarea este simplă, pe site-ul nostru www.yepmoldova.org sau accesând direct formularul: https://forms.gle/x4LoRd7Kcr8sLgrr5

Programul este susținut financiar Fondului Femeilor Pentru Pace și Asistența Umanitară, respectiv toate costurile sunt acoperite de donatori, iar copiii primesc gratuit informația și experiența școlii.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI