Capacitatea cadrului didactic de a soluţiona o problemă, de a interpreta un fenomen, de a lua o decizie sau de a efectua o acţiune, precum și deținerea unor cunoştinţe  temeinice,  prezența unei pregătiri metodice şi psihopedagogice deosebite, a unui stil pedagogic propriu, aplicarea tehnicilor pedagogice cât mai eficiente şi demonstrarea unei măiestrii didactice care să captiveze și să motiveze  discipolii pentru învățare, toate acestea sunt momente și criterii urmărite în cadrul procesului de atestare, care s-a desfășurat în continuare la data de 16 aprilie 2024 pentru evaluarea a 6 profesoare  de  Limba și literatura română.

  Comisia  raională de atestare a avut parte de răspunsuri constructive și experiențe  interesante,  diseminate de 5 pedagogi care au optat pentru conferirea gradului didactic Doi și  a unei colege care a  solicitat confirmarea gradului didactic Unu.

 Toate cele 6 cadre didactice   au demonstrat  profesionalism și măiestrie  și au obținut calificative de Foarte bine, astfel confirmând /conferind gradele solicitate, fapt pentru care  le felicităm. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI