Astăzi, 02 mai, s-a desfășurat ședința de lucru cu participarea managerilor din instituțiile de învățământ general din raion.  

  Subiectele discutate s-au referit la cele mai importante aspecte ale organizării și desfășurării activității manageriale/didactice de la finele anului de studii 2022-2023: evaluarea internă a instituțiilor, elaborarea și implementarea Planului strategic, activitatea comisiilor metodice, examenele naționale de absolvire a gimnaziului și liceului, planificarea achizițiilor publice, dar și asigurarea și controlul integrității instituționale și profesionale în domeniul educației.

  O deosebită atenție s-a atras asupra importanței desfășurării eficiente a examenelor într-o atmosferă cât mai corectă și transparentă, conform programelor de examene, dar totodată lucrativă și lipsită de emoții negative pentru toți actorii implicați în acest proces.

   În acest context, managerii și cadrele didactice vor îndemna elevii claselor absolvente să se pregătească temeinic și conștiincios pentru susținerea examenelor naționale de absolvire din sesiunea 2023. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI