Bunăstarea copilului reflectă importanța satisfacerii necesităților copilului în toate domeniile importante pentru creștere și dezvoltare armonioasă, care îi asigură copilului un început bun în viață, cât și pregătirea pentru realizări pe tot parcursul vieții.
  În acest context, în conformitate cu ordinul MEC nr. 247 din 01.04.2022 și ordinul DGEC nr. 212 din 11.05.2022, a fost organizat și desfășurat atelierul de formare pentru directorii adjuncți responsabili de educație cu tema ,,Implementarea Instrucțiunii cu privire la cooperarea intersectorială pentru prevenirea primară a riscurilor privind bunăstarea copilului”, moderat de Liliana Nanii, șef SAP.
  Obiectivele atelierului au fost:
- Achiziționarea cunoștințelor teoretice în domeniul prevenirii primare a riscurilor privind bunăstarea copilului (concepte, cadrul legal și de politică, cadrul instituțional, mecanisme de cooperare)
- Dezvoltarea de competențe practice ale cadrelor didactice în procesul de prevenire primară a riscurilor privind bunăstarea copilului la nivel de prevenire primară.
Participanții la activitate vor realiza formarea în cascadă a cadrelor didactice din instituțiile în care activează. Galerie foto.
   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI