icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

      Final  cu  rezultate  frumoase !
    În perioada 19.05 - 21.05.2023 s-au desfăsurat olimpiadele republicane la disciplinele: Limba si literatura romana (alolingvi) și Economie, iar participanții din raionul nostru ne-au bucurat cu rezultate foarte bune.

   La disciplina Limba și literatura română, eleva din clasa a IX-a, Dvorschi Elena, și elevul din clasa a XII-a, Matcovschi Marius, din IP Liceul Teoretic"Alexandru Puskin”, Fălești, fiind ghidați de profesoarele  Chifiac Olga și Deaciuc Ina, au obținut Locul III.

    La disciplina  Economie, Locul III  a fost obținut de Procopov Vladimir, elev din clasa a XI- a, din IP Liceul Teoretic"Alexandru Puskin”, Fălești, având-o ca coordonatoare profesoara de matemadică din liceu, Diaciuc Gabriela.
    Directia Generala  Educatie si Cultura Făleşti, felicită elevii și profesoarele, pentru rezultatele inregistrate, pentru promovarea imaginii liceului și a raionului Fălești la nivel  național.

   Aducem mulțumiri și înaltă apreciere activității profesoarelor, pentru munca depusa în pregatirea discipolilor și pentru  asigurarea  calității  procesului  educațional, atât la nivel raional, cât și la nivel național.

    Adresăm profundă recunoştinţă părinților pentru susținerea procesului  educaţional, prin  formarea unor personalităţi complexe ca identitate naţională  prin prisma şi exemplul propriului copil.

    Totodată, Direcția Generală Educație și Cultură Fălești felicită elevii, care au obținut locul III la disciplina  Limba și literatura romănă, cu  Nota „10” din oficiu, la această disciplină, la examenele de absolvire a gimnaziului și de bacalaureat, sesiunea 2023. Galerie foto.

    Cu deosebită consideraţie, DGEC Făleşti                                                                

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI