icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

409920630 868458358408294 6758224249850545025 n  A treia ediție a concursului republican ,,A chance, une chance, eine chance” a adus de această dată rezultate remarcabile pe arena educațională a raionului Fălești.

  În lista laureaților, luând Premiul Mare (nivelul I), a fost plasat Frasin David, elev în clasa a III-a, IPG ,,I. Dumeniuk”, s. Călugăr, ghidat de profesoara de limbă engleză Frasin Marina.

  Unul din cele două Premii Speciale (nivel I) a fost acordat participantelor Tălămbuță Amelia și Stoian Nicoleta, clasa a IV-a din IP LT ,,M. Eminescu”, or. Fălești. Profesoara de limbă engleză care le-a încurajat este dna Tiron Oxana.

  Realizările acestor copii nu numai că aduc mândrie comunității educaționale din raion, dar reprezintă și o sursă de inspirație pentru alți elevi care vor dori să participe la concurs.

  Pasiunea și dăruirea, atât a elevilor, cât și a cadrelor didactice implicate, au dovedit că talentul și efortul depus pot fi recunoscute și apreciate la nivel național, ilustrând că potențialul local poate străluci în lumina competițiilor republicane. 

  Sincere felicitări câștigătorilor!

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI