Suntem bucuroși să vă anunțăm că Amnesty International Moldova organizează concursul de pictură și de redactare a eseurilor - „𝗗𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗼𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 în 𝗰𝘂𝗹𝗼𝗿𝗶 𝘀̗𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘇ă”.
Cine poate participa? - Orice tânăr/tânără cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani din Republica Moldova.
Perioada de expediere a lucrărilor - 25 mai - 25 iunie 2023
  Eseurile și fotografiile la picturi vor fi expediate prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Atenție! Fotografia picturii trebuie să fie de o calitate foarte bună și făcută pe un fundal alb.
𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗶 - Câștigătorii locului I la ambele categorii vor pleca într-o vizită de studiu la Amnesty International din Italia 🇮🇹.
𝗗𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 - Condițiile de participare și criteriile de evaluare le găsiți în Regulamentul de participare la concurs, care poate fi descărcat aici: https://bit.ly/3BVsF1v, dar îl găsiți și în atașament.
   De asemenea, vă anunțăm că luni, 29 mai, la ora 14:30, vom organiza un atelier de instruire pentru elevi unde vom răspunde la toate întrebările pe care doritorii de a participa ar putea să le aibă. Pentru a participa la acest atelier, rugăm elevii să completeze formularul de înregistrare până duminică (inclusiv), pe care îl găsiți aici: bit.ly/3MCLuvh.
 
Regulamentul de participare - concurs de creație
 
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI