icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

ANUNȚ privind extinderea perioadei de nominalizare și recepționare a aplicațiilor în cadrul Concursului privind acordarea Trofeului ”Alexandra Grajdian”.

    Vă informăm că Alianța ONG-urilor în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF), a extins cu două săptămâni perioada de nominalizare și recepționare a aplicațiilor în cadrul Concursului privind acordarea Trofeului ”Alexandra Grajdian” pentru CURAJ ȘI INOVAȚIE în promovarea educației incluzive.

   Trofeul înregistrat la Comisia Națională de Heraldică este acordat anual, de către APSCF instituțiilor care au avut o contribuție substanțială și de durată în dezvoltarea și promovarea educației incluzive. La concurs pot participa instituțiile din domeniul educației: grădinițe, școli primare, gimnazii, licee, școli profesionale, colegii, universități și altele.

   Nominalizările pentru acordarea Trofeului pot fi efectuate de către administrația publică centrală, administrația publică locală, Serviciile de Asistență Psihopedagogică, Direcțiile de învățământ, ONG-uri (membre și non-membre APSCF), instituții publice și private.

   Pentru a efectua nominalizarea, vă rugăm să completați Formularul anexat și să-l expediați până la 7 octombrie 2018, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să completați formularul online https://goo.gl/qRNXwX

   Detalii despre criteriile de eligibilitate ale instituțiilor nominalizate pentru decernarea trofeului, etapele de desfășurare a concursului, dar și alte aspecte esențiale, le puteți clarifica în textul anunțului anexat.

mapa

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI