icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

Tinerii din Moldova pentru #ObiectiveGlobale

  La data de 09 februarie, în incinta Centrului Regional de Resurse pentru Tineri s-a desfășurat atelierul de informare „Tinerii din Moldova pentru #ObiectiveGlobale”. Scopul atelierului a fost de a promova Obiectivele Globale în rândul tinerilor și de a-i implica în monitorizarea implementării celor 17 Obiective Globale în Republica Moldova. Activitatea face parte din planul de acțiuni a Campaniei naţionale  realizată de Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu UNFPA, Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare si UNICEF, cu susţinerea media oferită de Centrul Media pentru Tineri.

   Tinerii au fost informați despre acţiunile ce ar îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor - ar reduce nivelul de sărăcie, ar îmbunătăţi educaţia, ar proteja planeta, ar promova stilul sănătos de viaţă, ar încuraja inovaţiile și cît este de important ca aceste obiective globale să fie promovate în comunitate. Ei vor avea posibilitatea șă participe la concursul naţional „Obiectiv Global într-o fotografie” . În urma promovării mesajului campaniei pe rețelele de socializare, vor fi selectați cei mai activi tineri și vor  fi desemnaţi Ambasadori Media pentru #ObiectiveGlobale.

  Mulțumim organizatorilor și partenerilor pentru posibilitatea oferită tinerilor  de a se implica în promovarea Obiectivelor Globale. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI