icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

    La data de 10 august 2019, 16 tineri din r Fălești au participat  la Ziua Internațională a Tineretului, care s-a desfășurat în incinta Complexului Turistic ,,Costești” din satul Costești, r Ialoveni, localitate ce deține titlul de Capitală a Tineretului în 2019. Evenimentul este parte a Programului Național  implementat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Scopul activității este  promovarea, motivarea și valorificarea potențialului creator al tinerilor și totodată, sensibilizarea opiniei publice asupra problemelor acestora.

    Participanții au avut parte de un program cultural-artistic și educațional divers, cu multiple activități interactive, master-klass-uri, expoziții, concursuri, competiții sportive. De asemenea, peste 30 de ONG-uri și Centre de Tineret și-au prezentat programul de activitate, oportunitățile de voluntariat iar tinerii din r Fălești ne-au reprezentat  raionul cu proiectul ,,Virtual Quest”, intrigând oaspeții sărbătorii prin diversitatea filmulețelor  și  emoțiile pozitive în urma utilizării ochelarilor virtuali .

   Organizatorii au pregătit  mai multe surprize pentru tineri, printre care și un concert susținut de unii dintre cei mai talentați tineri artiști din țară. Oaspeții au putut vizita un atelier de olărit, diverse distracții pentru părinți și copii, au savurat din bucatele tradiționale gustoase. Evenimentul a culminat cu proiecția filmului ,,Au revoir là-haut”, prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Film ,,Cronograf”. Energia, entuziasmul, creativitatea, comunicarea și buna dispoziție au prevalat pe parcursul întregii activități.Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI