icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

received 342431873095104O revenire spectaculoasă a echipei FC Făleşti în campionatul naţional de fotbal Divizia B Nord: 9 victorii din 9 posibile, 27 puncte la activ, locul I în clasament. Cele mai dificile meciuri: FC Făleşti – FC Pepeni, primul meci. În debutul campionatului factorul psihologic a fost simţitor, dar, fiind conduşi după prima repriză 3:1, sportivii noştri au dat dovadă de caracter până la urmă scorul fiind de 4:3 pentru făleşteni.

FC Făleşti – FC Soroca, în clasament pe locul III. Adversarii – o echipă bine organizată, cu tradiţii vechi în fotbal, şi totuşi am învins 3:1.

Cel mai disputat meci : FC Făleşti – FC Edineţ. Acolo la Edineţ peste 100 de suporteri ai echipei noastre au fost alături pe parcursul a 90 minute de joc, şi în rezultat, aplauze reciproce, sportivi – suporteri, şi victorie, la care mulţi nu s-au aşteptat- 2:1. Ultimul meci al turului FC Făleşti – Cruiz Plus Camenca, şi iarăşi aspectul psihologic: FC Făleşti – lider, adversarii – locul III de la urmă în clasament. Cel mai greu meci al turului (după părera specialiştilor în materie), şi a suporterilor, s-a transformat într-o sărbătoare de suflet şi , în particular  a fotbalului.

 Şi aparte o întrebare: de ce cu un an în urmă echipa FC Făleşti nu a participat în Campionatul Naţional? De ce anul acesta e pe primul loc în clasament?

Pentru cineva sportul – e distracţie... şi trebuie să plătească, căci distracţiile sunt cu plată.

Pentru alţii – sportul e viaţă, traume fizice – psihice, invalidate… Aceşti cineva trebuie plătiţi pentru riscul care şi-l asumă şi pentru satisfacţia pe care o dăruie suporterilor.

Şi aici aducem  mulţumire aparte pentru diriguitorii raionului care-au înţeles acest lucru…

Şi-au rămas încă atâtea de făcut…

Felicitări fotbaliştilor, le dorim doar victorii şi o calificare în divizia A.

Mulţumiri suporterilor şi celor care au ajutat real echipa: Preşedintelui raionului D-nului Babii Viorel, antrenorilor Turava Robert şi Cojocari Vladimir, specialistul principal al DGE Altair Apostol, antrenorilor de fotbal al ŞSCJ Făleşti ai căror discipoli apără cinstea raionului...

Din partea tuturor suporterilor, antrenor – metodist al ŞSCJ Făleşti, V. Apostol

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI