Astăzi, 26.11.2019, cadrele didactice, ce predau disciplina matematica în clasa a V-a, s-au întrunit în şedinţă de lucru cu tematica „Implementarea Curricula Naţională, Ediţia 2019, la Matematică”. 

      În cadrul şedinţei, s-a  făcut o analiză a proiectării didactice de lungă durată pentru clasa a V-a, s-a discutat despre evaluarea rezultatelor școlare la matematică, tipuri de evaluare şi modelul planului de recuperare a notelor insuficiente obţinute în cadrul evaluărilor sumative. Deasemenea s-a pus accent pe importanţa proiectării procesului educaţional din perspectiva individualizării, ca în final participanţii să se implice activ în crearea de proiecte şi idei de proiecte de tip STEM/STEAM la modulele din Curricula  pentru clasa a V-a. Cadrelor didactice le-a fost adus la cunoştinţă ordinul Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării nr.  1467 din 12.11.2019, cu privire la Nomenclatorul tipurilor de documentație școlară și rapoarte în învățământul general.

    Aducem mulţumiri cadrelor didactice care  s-au implicat activ în organizarea şi desfăşurarea şedinţei de lucru: Ana Pasat, Rovena Dvorschi, Veronica Gușevate – IP Liceul Teoretic  „M. Eminescu” şi Elena Lacman – IP Liceul Teoretic „I. Creangă”, or. Făleşti. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI