La data de 29 octombrie 2019, DGE Fălești a desfășurat o ședință de lucru cu managerii școlari, în cadrul căreia  s-au discutat mai multe chestiuni de organizare eficientă a activității manageriale  și de colaborare și comunicare eficientă între  Direcție  și  conducătorii  de școli  din raion.

          La ședință, șeful DGE , Dna Osadța Mariana , a făcut referire la corectitidinea elaborării documentelor , la respectarea termenilor de prezentare  a informațiilor solicitate, la evaluarea obiectivă a activității directorilor pentru stabilirea  sporului pentru performanță  și la calitatea cooperării intersectoriale în scopul prevenirii și diminuării abandonului școlar și a VNET.

          Specialiștii DGE au  actualizat cerințele  ce țin de completarea corectă a catalogului școlar , de respectarea prevederilor  recomandărilor metodologice la disciplinele școlare și a altor documente parvenite din partea MECC,   în scopul implementării conforme a Curricula 2019 , al asigurării  continuității la nivelul clasei a V-a  și trecerii la  notarea cu note.

Managerii au discutat și primit  de la specialiștii DGE   mostre concrete de documente de secretariat , în scopul  eficientizării muncii   ambelor părți  și  asigurării unei comunicări eficiente între  DGE și partenerii  din domeniu. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI