icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

    Într-o atmosferă plină de elocvență și pasiune pentru vorbirea în public, IPLT ,,M. Eminescu” a găzduit la data de 25.11.2023 un eveniment remarcabil – Public Speaking Contest, ediția a IV-a, inițiat de dna Tatiana Gâdei, profesoară de limbă engleză.

   Juriul, format din profesori experimentați și invitați speciali, au avut sarcina dificilă de a evalua prestațiile elevilor în funcție de conținut, exprimare și abilități de captare a atenției publicului.

   Elevii au abordat teme variate, de la probleme sociale contemporane la lecții învățate din cărți clasice. Fiecare vorbitor a adus un element distinctiv în concurs, făcându-l o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți. A fost impresionant să vedem cum tinerii noștri au călcat cu încredere pe scenă și au împărtășit idei ce au puterea de a schimba perspectiva asupra lumii.

    În acest an, provocarea de a participa la acest concurs a fost acceptată și de alte instituții, atât din raion (IPLT ,,I. Creangă”, IPLT ,,A. Pușkin”, IPG ,,I. Dumeniuk”, s. Călugăr, IPG ,,Gr. Vieru”, s. Sărata Veche), cât și din exteriorul lui (IPLT ,,M. Eminescu”, or. Cimișlia, IPLT ,,B.P. Hasdeu”, or. Drochia, IPG nr.2, or. Drochia).

   În concluzie, acest concurs a demonstrat că  vorbirea în public nu este doar o competență, ci și o formă de artă ce poate influența și inspira. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI