Răsfoind în cartea vieţii, 
 Anii cei de şcoală plini,
 Prea frumos au zis poeţii - 
 Profesorii sunt divini.

     Făclia dascălilor arde permanent, însă în IPG „Sergiu Moraru”, s. Obreja Veche, ea s-a aprins cu o intensitate mai mare în data de 30 septembrie 2018, când profesorii actuali ai școlii, profesorii-veterani, personalul nedidactic din această instituție au fost frapați de surpriza-felicitare din partea fostei eleve Focșa Lilia - interpretă de muzică populară din Republica Moldova, originară din Obreja Veche.

 Inițiatoarea surprizei a fost managerul insituției Mocanu Zinaida, care a organizat o zi de relaxare plină de cântec, zâmbet și voie bună pentru subalternii săi. 

    Noi, colegii de breaslă ai doamnei Mocanu Zinaida, venim cu un mesaj de felicitare pentru dumneaei. 

   Stimată Doamnă director!  Vă aducem  în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Vă dorim să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui! 

    Cuvintele nu pot exprima toată recunoștința noastră pe care o simțim. Vom spune doar un simplu „Mulțumesc”.Galerie foto.

   Totodată, prin intermediul acestui mesaj, dorim să vă felicităm pe toți , stimați colegi! . Și, pentru că zâmbetul vostru este un semn de speranță în bine, pentru că aveți mereu forța și răbdarea de a însenina zilele, timpul se oprește puțin în loc, să vă aducă un omagiu de Ziua profesorilor - 5 Octombrie.

                                                        La mulți ani! „Dascăle - spirit divin”.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI