Stimați manageri,

     Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), organizație nonguvernamentală, care are drept misiune de a contribui la diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii prin activități de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacități și servicii specializate, și-a propus în perioada 2019-2023, să contribuie la promovarea unui mediu familial rezilient față de orice formă de violență, prin promovarea serviciilor de calitate în domeniul educației parentale.

     În acest context, a fost realizat  un studiu-pilot de cartografiere și analiză a serviciilor și programelor de educație parentală care sunt livrate, în special, de sectorul asociativ în Republica Moldova. Rezultatele acestui studiu au fost prezentate în cadrul Conferinței Internaționale ,,Pledoarie pentru o educație parentală de calitate”, care a avut loc în perioada 19-20 noiembrie 2020.

Raportul studiului puteți sa-l accesați în format electronic la adresa:

https://www.cnpac.md/ro/raport-de-cercetare-cartografierea-programelor-de-educatie-parentala-furnizate-in-republica-moldova/

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI