Educația în familie este deosebit de importantă deoarece familia este  locul în care copiii primesc rădăcini pentru a crește și aripi pentru a zbura. În familie învățăm pentru prima dată ce este lumea, ce este bine și ce este rău, iar familia rămâne mereu prezentă în formarea noastră din tot restul vieții.

  Instituția Publică Gimnaziul ”Gh.Vrabie” din s. Călinești a fost gazda Mesei rotunde desfășurată pentru părinții elevilor clasei a V-a, cu genericul: ”Perioada de tranziție în viața școlarului. Identificarea  și valorificarea corectă a necesităților copiilor/elevilor ” .

  Obiectivul de bază a activității a fost de a consolida relația Școală-Familie  și  de a identifica și pune în valoare capacitățile individuale ale elevilor .

  Participanții la activitate (părinții) au dat dovadă de maturitate , de responsabilitate părintească, de  implicare activă și de colaborare cu instituția  de învățământ .

  Serviciul de asistență Psihopedagogică aduce mulțumiri administrației IP Gimnaziul ”Gh. Vrabie ” , dirigintei cl. a V-a  și tuturor  părinților  prezenți la activitate. Galerie foto.

                                                                           Specialist SAP – Mihaela Vrînceanu

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI