icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 Turneu internaţional la judo.

 În perioada 20 – 25 aprilie 2018, echipa de judo şi sambo a Şcolii Sportive pentru Copii şi Juniori Făleşti, antrenată de maestru în sport, Şerşniov Evgheni, a avut prima sa deplasare peste hotare, unde a participat la două turnee internaţionale la jupte judo şi sambo, şi cantonament cu alte 5 tări: Rusia, Franţa, Polonia, Guadalupa, Belorus.

 Pe 21 aprilie a avut loc al patrulea turneu internaţional la judo în memoria Eroului Federaţiei Ruse, Malociuev O.G., la care Făleştenii au cucerit două medalii, Frunză Alexandru, în categoria 34 kg, a câştigat medalia de aur şi Varachin Sergiu a cucerit medalia de argint în categoria 38 kg, iar Condrea Vladimir şi Marjin Alexandru s-au clasat pe locul 7 în categoria de 66 şi respectiv 38 kg.

 Pe 22 aprilie, sportivii noştri au participat la turneul internaţional la lupte sambo dedicat zilei cosmonauticii, la care, cu succes a evoluat Bologan Vladislav în categoria 27 kg şi a cucerit medalia de aur.

 După competiţii, echipa din Făleşti a participat la cantonament şi a făcut schimb de experienţă cu sportivi din alte ţări. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI