Screenshot 4  Conform Planului de activitate a DGEC Fălești pentru anul de studii 2022-2023, în scopul asigurării unui proces educațional de calitate, la data de 29 noiembrie 2022, a fost organizată și desfășurată, în format online, ședința de lucru a președinților comisiilor metodice raionale.
  În cadrul ședinței, dna Rovena Dvorschi, șef adjunct al DGEC Fălești  a propus pentru discuții, conform agendei de lucru, subiectul:  „Elaborarea instrumentarului de evaluare în cadrul sesiunii de iarnă 2022, în ciclul liceal și administarea tezelor în liceele raionului”.
   S-a menționat faptul, că sesiunea  de iarnă se va desfășura conform schemei de organizare a tezelor semestriale în învățământul liceal, în baza Planului-cadru pentru învățământul primar, gimnazial și liceal pentru anul de studii 2022-2023 și în conformitate cu Regulamentul privind evaluarea și notarea rezultatelor învățării, promovarea și absolvirea în învățământul primar și secundar.Screenshot 6

  A doua temă de discuții și analiză în cadrul ședinței de lucru a CMR a fost: „Cunoașterea și respectarea normelor noi DOOM-3 în sistemul educațional din raion”, relatată de Tescaru Maria, profesoară de limbă și literatură română, IPLT „Mihai Eminescu”, or. Fălești.

  Membrii CMR au menționat că doar împreună,  prin multă muncă, implicare  și  ajutor reciproc, se asigură  buna desfășurare a lucrurilor propuse.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI