icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

,,Educația este pur și simplu sufletul societății

trecând de la o generație la alta.”

(G.K.Chesterton)

  Pentru a evolua, a se dezvolta, a atinge rezultate durabile, inovația din învățământ trebuie acceptată și studiată pentru o ameliorare durabilă a reușitei educative a elevilor. Acesta a fost unul din obiectivele seminarului metodic raional al cadrelor didactice de limbă engleză cu genericul: ,,Managementul implementării calitative a Curriculumului 2019 la disciplină. Abordarea procesului educațional la limba străină din perspectiva modelului clasei inversate”.

  Participanții la seminar au făcut cunoștință cu scopul, obiectivele și etapele implementării Curriculumului, cu tipurile de monitorizare, au studiat noi tehnologii de predare – învățare – evaluare ce pot fi folosite în cadrul implementării.

   Bunele practici pedagogice au fost împărtășite de către Maia Gîrlă, profesoară de limba engleză în IP Gimnaziul ,,Gr. Vieru”, Sarata Veche și Diana Cervaniuc, profesoară de limba engleză în IP LT ,,I. Creangă”. Dumnealor au experimentat diverse situații de învățare, desfășurete în baza clasei inversate, iar colegii au conștientizat necesitatea de a revigora procesul de predare – învățare prin metode inovative, de a adopta și moderniza metode de transmitere a informației, de a opera cu diverse surse și resurse, au promovat ideea de colaborare, cooperare, deschidere către nou și au reiterat actualitatea voinței de a merge în pas cu cerințele timpului, în scopul de a implementa calitativ Curriculumul 2019.

     Informația asimilată invită la experimentare și aplicare în practică participanții la seminar. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI