Ședința regională privind cadrul de aplicare a documentelor de debirocratizare în învățământul general.
 
,,O viziune nu este doar o imagine a ceea ce poate fi,
ci un apel către sinele nostru mai bun,
o chemare pentru a deveni mai mult.”
 
Rosabeth Moss Kanter
Timpurile se schimbă şi noi ne schimbăm odată cu ele.
Ovidius

          86187891 1816931771777711 332755623504510976 o  La data de 13 februarie 2020, în IPLT ,,Lucian Blaga”, or. Telenești, a avut loc ședința regională privind cadrul de aplicare a documentelor de debirocratizare în învățământul general.

      Invitații din opt  raioane, printre care și cei din raionul Fălești, au lucrat în patru ateliere: reprezentanții OLSDÎ, cadrele didactice din  învățământul general, cadrele de conducere din învățământul general, cadrele didatice și de conducere din instituțiile de educație timpurie.

      În cadrul atelierelor, s-au analizat modificările documentelor de debirocratizare în învățământul general, s-au promovat bunele practici privind eficientizarea și simplificarea procesului de completare a documentației școlare și  a rapoartelor, s-au realizat consultații publice privind procesul de debirocratizaree în educația timpurie.

      Participanții s-au implicat  prin diverse propuneri și sugestii de îmbunătățire a documentelor de debirocratizare.

      Mulțumim reprezentanților MECC pentru posibilitatea implicării cadrelor manageriale și didactice în procesul decizional, pentru informarea comunității educaționale cu referire la aplicarea cadrului normativ în organizarea și funcționarea instituțiilor de învățământ.

           

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI