În conformitate cu Planul de activitate a DGE Fălești pentru anul de studii 2018-2019 și în scopul dezvoltării competențelor profesionale ale învățătorilor care predau elevilor cu CES,  DGE Fălești a organizat la data de 04 aprilie 2019, ora 12.00, în incinta CRRT,  atelierul de lucru cu învățătorii din instituțiile de învățământ din  raion, care predau elevilor cu CES din clasa a 4-a, cu tema: ,,Elaborarea testelor pentru proba de evaluare finală în clasa a IV-a, pentru elevii cu CES ”.

       În partea practică a atelierului, cadrele didactice au perfectat curricula modificate /adaptate     pentru elevii cu CES în corelare cu ANEXA1  din PEI –ul   elevului pentru anul de studii 2018-2019, au elaborat  o mostră a unui  test  pentru proba de evaluare finală  pentru copiii cu CES .

     Cadrele didactice au adresat diverse întrebări cu privire la asigurarea eficientă a desfășurării testării naționale în învățământul primar și au trasat un șir de obiective care urmează a fi realizate în contextul celor expuse mai sus. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI