La data de 20 februarie 2019, s-a desfășurat seminarul metodico-practic pentru profesorii de Educație civică/Educație pentru societate din raion, cu subiectul: ,,Strategii didactice de valorizare a ființei umane, a demnității umane și a drepturilor omului prin prisma transdisciplinarității în cadrul lecțiilor de Educație civică/ Educație pentru societate, care a avut loc în IP Gimnaziul Făleștii Noi. În cadrul seminarului s-a desfășurat o lecție publică în clasa a VII-a, profesor Popov Natalia.

    După analiza lecției, elevii clasei a IX-a au prezentat aplicații practice ale acțiunilor de protecție a mediului, parte componentă a subiectului discutat la lecție.

    În continuare specialistul principal, DMCFPC, DGE, Dorina Graur, a argumentat importanța  transdisciplinarității  în cadrul orelor de educație civică/educație pentru societate, venind în fața participanților la seminar cu definiția, importanța și exemple concrete de aplicare a transdisciplinarității în cadrul disciplinelor numite mai sus. Galerie foto.


   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI