La inițiativa direcției IPGimnaziul ”Sergiu Moraru„ Obreja Veche, în incinta cantinei, două vineri la rând,  s-a desfășurat un iarmaroc de caritate.
     În prima vineri, 29 martie 2019, au dat startul deschiderii târgului elevii claselor a  I-a-IV-a, sprijiniți de părinți, ghidați  de profesori.
     Iar la data de  04.04.2019,  tîrgul s-a desfășurat  pentru  și cu elevii claselor a V-a- IX- a.
     Obiectivul iarmarocului a fost  colectarea de fonduri pentru a ajuta două persoane din comunitate afectate  de maladii incurabile, promovarea bunătății, toleranței.
    Comparativ cu anul 2016,  anul acesta atât elevii, cadrele didactice, cât și părinții au participat mai activ,  și - a  adus aportul aproape fiecare familie, înțelegând  care este scopul  donației. Persoanele  beneficiare au avut parte de  surpriză  și , cu lacrimi în ochi , au mulțumit donatorilor  și au menționat  faptul ce   contează:  că le  suntem alături, precum și că  speranța dăruită îi va face să  meargă  înainte în tratarea  maladiei și să lupte pentru viață.
    Direcțorul gimnaziului, Zinaida  Mocanu, vine cu mulțumiri, recunoștință, închinăciune adresate  cadrelor didactice  și elevilor, care susțin orice inițiativă a direcției gimnaziului, a DGE Fălești, și nu în ultimul rând, pârinților de la Obreja Veche și Obreja Nouă, pentru dârnicia și bunăvoința pe care au  demonstrat-o.
    Implicarea tuturor și  ajutorul financiar acordat au adus și vor aduce pe viitor zâmbetul pe fața acestor două persoane  ce suferă de maladii incurabile.Galerie foto.
     
                                                  Direcția IP Gimnaziul ,,S. Moraru,, Obreja Veche
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI