icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
  Suntem bucuroși să vă anunțăm că Amnesty International Moldova organizează concursul de pictură și de redactare a eseurilor - „𝗗𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗼𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 în 𝗰𝘂𝗹𝗼𝗿𝗶 𝘀̗𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘇ă”.
Cine poate participa? - Orice tânăr/tânără cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani din Republica Moldova.
Perioada de expediere a lucrărilor - 25 mai - 25 iunie 2023
  Eseurile și fotografiile la picturi vor fi expediate prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Atenție! Fotografia picturii trebuie să fie de o calitate foarte bună și făcută pe un fundal alb.
𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗶 - Câștigătorii locului I la ambele categorii vor pleca într-o vizită de studiu la Amnesty International din Italia 🇮🇹.
𝗗𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 - Condițiile de participare și criteriile de evaluare le găsiți în Regulamentul de participare la concurs, care poate fi descărcat aici: https://bit.ly/3BVsF1v, dar îl găsiți și în atașament.
   De asemenea, vă anunțăm că luni, 29 mai, la ora 14:30, vom organiza un atelier de instruire pentru elevi unde vom răspunde la toate întrebările pe care doritorii de a participa ar putea să le aibă. Pentru a participa la acest atelier, rugăm elevii să completeze formularul de înregistrare până duminică (inclusiv), pe care îl găsiți aici: bit.ly/3MCLuvh.
 
Regulamentul de participare - concurs de creație
 
   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI