icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
și Cultură Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
March 2023
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 Stimaţi manageri, vedeți ataşat

open Invitația pentru Târgul Educațional Online „Open Gates - Open Minds”, Ediția a III a, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în perioada  1-2 februarie 2023. Evenimentul se va desfășura online pe platformele Facebook și YouTube.Rugăm să asigurați prezența absolvenților și a profesorilor la eveniment.

https://www.ugal.ro/

„Open Gates-Open Minds” 2023 - Zilele Porților Deschise la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați/www.facebook.com/ugal48

„Open Gates- Open Minds” - Zilele Porților Deschise la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfăsura online în perioada 1-2 februarie 2023. La eveniment sunt așteptați să participe elevii de liceu, cadrele didactice, părinții și alte persoane interesate de oferta educațională a Universității. În cadrul Open Gates - Open Minds participanții vor putea vizita virtual spațiile educaționale și de cercetare ale universității, vor avea posibilitatea să participe la cursuri și la evenimente științifice, vor face cunoștință cu profesori și studenți, vor discuta direct pe platforma instituției cu foști absolvenți.

Programul evenimentului va fi afișat zilnic pe rețelele sociale ale universității, respectiv ale fiecărei facultăți în parte.

 

Deschiderea evenimentului va fi realizată pe data de 1 februarie 2023 de către Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu. În prima parte a evenimentului, vizitatorii vor avea acces la prezentarea generală a instituției, a Campusului Studențesc „Al. I Cuza”, a Mobilităților Programului Erasmus și a parteneriatelor încheiate de instituție cu mediul de afaceri și alte universității, a Platformei de înscriere la Admitere.

În a doua zi, cele 14 facultăți își vor prezenta ofertele educaționale atât prin clipuri video, cât și prin prezentări „live” din săli de curs sau laboratoare.

„Open Gates-Open Minds este o acțiune menită să arate deschiderea Universității „Dunărea de Jos” din Galați către viitor, transparența totală și dorința instituției de a comunica cu tânăra generație. Venim în întâmpinarea elevilor de liceu cu cele mai interesante activități care au loc în Campusul Științei, cu prezentări atractive ale laboratoarelor și sălilor de curs, cu o serie de cursuri adaptate pentru vârsta lor, cu gânduri și experiențe împărtășite de absolvenții noștri, care acum se bucură de o carieră de succes. Vă așteptăm cu inimi, minți și porți deschise să cunoașteți universitatea noastră, cea mai mare instituție de învățământ superior și de cercetare din Sud-Estul României”, a explicat prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Vrem să le arătăm celor care sunt interesați de oferta noastră educațională tot ce trebuie să știe despre noi! Sperăm că tinerii liceeni vor participa în număr mare la acest eveniment. Avem pregătite evenimente de prezentare atractive, programe interactive și activități interesante pentru toți liceenii”, ne-a precizat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Open Gates-Open Minds” 2022 se va desfășura online pe platformele Facebook, Youtube, Instagram și Tik Tok.

 

   
Copyright © 2023 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI