icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

         „ Școala de astăzi trebuie să pregătească elevii pentru schimbările tot mai rapide din economie și societate, pentru ocupații care nu au fost create încă pentru a folosi tehnologii care nu au fost încă inventate și să rezolve probleme sociale despre care nu știm că vor apărea.”      

   (A. Schleicher)

           

     În baza invitației Inspectoratului Școlar Județean Vaslui din România, în vederea participării la un schimb de experiență privind bunele practici educaționale între directorii și cadrele didactice din Județul Vaslui și Raionul Fălești, la data de 19 mai 2023, un grup de 14 manageri din instituțiile de învățământ a raionului Fălești însoțiți de șefa Direcției Generale Educație și Cultură, Osadța Mariana și șefa adjunctă a direcției, Dvorschi Rovena, au participat la Simpozionul Internațional cu genericul „Educație de calitate – o preocupare a școlii de azi”, care s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” din județul Vaslui.

     În cadrul Simpozionului s-au abordat subiecte despre Curriculum, Competență, Formare de Competențe, Adaptarea curriculară și Implicarea în proiecte.

    La final, Inspectoratul Județean Vaslui și Școala Gimnazială „Constantin Parfene” au oferit oapeților  Diplome de participare, Revista Școlii Gimnaziale „Constantin Parfene” – „ Dorința” și materiale informative despre Municipiul Vaslui.

    Cu un mesaj de mulțumire pentru invitație, organizare și desfășurare a Simpozionului a venit în fața gazdelor șefa direcției Osadța Mariana împreună  cu directorii liceelor din raion. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI