icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

     O lecție ce folosește TIC este vizuală, colorată, informativă, interactivă, economisește timpul profesorului, îi permite să lucreze în propriul ritm, într-un mod diferențiat și individual și face posibilă monitorizarea și evaluarea rapidă a rezultatelor învățării.

     Miercuri, 15 martie 2023, s-a desfăşurat online atelierul raional cu profesorii de informatică cu tema ,,Utilizarea instrumentelor digitale pentru eficientizarea procesului de predare-învățare-evaluare”.

     În cadrul atelierului, dna Elena Lacman și dna Ela Lungu, profesoare de informatică din IPLT ”I. Creangă”,  au prezentat exemple practice din Extensia ,,Educație interactivă” ca parte integrală a Bibliotecii digitale ,,Educație online”.

 

     Împreună cu dna Cristina Calmațui, profesoară de informatică, IPLT ”M. Eminescu” am exersat în utilizarea platformei Genially pentru eficientizarea procesului de predare-învățare.    

     Ne-a motivat pentru viitoarele participări la Concursul Național Profesorul – Ambasador Digital, dna Aliona Danilov, profesoară de informatică, IP LT ”M. Eminescu”, prezentându-ne Proiectele personale ca bune practici. 

     Dna Natalia Dumbravă, profesoară de informatică, IPG ”E. Coșeriu”, s. Catranîc, ne-a împărtășit emoțiile și impresiile de la Competiția FIRST LEGO League Moldova, la care echipa RoboKing s-a clasat în semifinală. 

     Spre final de discuții în cadrul atelierului s-a dat startul înregistrării la Concursul de programare în mediul Scratch ,,JuniorScratchCoder”, ediția a II-a.  Astfel, am discutat despre Regulamentul de desfășurare și organizare a concursului. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI