atu concurs Lucruri simpleSă lăsăm emoțiile să creeze scurtmetraje, care dincolo de sticlă vor deschide adevăruri și lecții de viață. Te invităm la geam să spunem ceea ce alții nu reușesc să vadă!

Asociația Obștească „ATU” anunță lansarea concursului online pentru elevi „Arta de la geamul meu”, ediția a III-a, cu genericul „Lucruri simple”.

Pornind de la ideea că fiecare cetățean poate contribui la îmbunătățirea situației din țara sa, prin lucruri simple, invităm echipele de teatru cu tineri de vârsta 12-19 ani să realizeze scurtmetraje motivaționale cu genericul „Lucruri simple”.

Activitatea își propune sensibilizarea și motivarea prin artă a publicului larg să se implice civic, să realizeze lucruri simple care pot schimba lumea spre bine.

Proiectul este susținut de Ministerul Culturii din Republica Moldova în parteneriat cu Direcția culturii și Direcția educație, tineret și sport din mun. Chișinău.

Trupele școlare din Republica Moldova, doritoare de a se înscrie în concurs, se pot înregistra până la 21 martie, completând formularul, accesând acest link: https://forms.gle/etaKDgAgJsFfCrSr6.
!!!Atenție, numărul de locuri sunt limitate! Vor fi acceptate primele 100 de trupe școlare înregistrate (vârsta 12-19 ani). REGULAMENT

Înainte de concurs, participanții vor avea parte de instruire cu actori, regizori, scenariști, experți în domeniu artei dramatice și cinematografice.

   
Copyright © 2023 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI